• Vi är Mölndals kakel & marmor AB

 

Ända sedan vi startade 1988 har Mölndals Kakel och Marmor erbjudit välutförda helhetslösningar inom kakel- och marmorsättning. Under åren har vi vässat på våra färdigheter och kan idag stoltsera med att vara ett av ca. 100 företag i landet som är auktoriserade av branchorganisationen PER

Om företaget

Mölndals Kakel och Marmor är ett företag som jobbar med plattsättning av kakel och klinkers, golvavjämning och renoveringar. Verksamheten har funnits sedan 1988 och är idag väletablerad.

Ända sedan starten har Mölndals Kakel och Marmor erbjudit välutförda helhetslösningar inom kakel- och marmorsättning. Under åren har vi vässat på våra färdigheter och kan idag stoltsera med att vara ett av ca. 70 företag i landet som är auktoriserade av branchorganisationen PER.

PER - som har ungefär 4200 medlemsföretag kräver att du skall ha genomgått en utbildning som omfattar ekonomi, juridik, kvalitet, miljö och teknik.

Våra anställda

Alla våra medarbetare är utbildade och auktoriserade att utföra de tjänster som vi erbjuder till dig. Detta är givetvis oerhört viktigt för att du ska kunna känna dig trygg.

Vår målsättning

Oavsett vem du är strävar vi alltid efter att leverera ett högkvalitativt hantverk. Förutom kvalité värdesätter vi även att hålla deadlines och därmed kunna leverera slutprodukten på utsatt tid.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.